Rota 6

Göcek - Batı - Göcek

Tatilinizin başlangıç noktası olan Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Beldesi; kaliteli otelleri ve kamp alanlarıyla ziyaretçilerine birçok konaklama imkanı sunmaktadır. Eşsiz koyları, muhteşem plajı ve günübirlik tekne turlarıyla kalbinizi çalacak Göcek; tekneniz için de güvenli bir liman olacak. Mavi Tur’un çıkış noktası olan Göcek’te oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Rota 6
Detaylı görünüm için haritaya tıklayınız.
Rota 6

1. Gün Check In: Göcek – Sarsala

Güvenli bir barınma vadeden Sarsala Koyu’nda, 10 - 12 metrede demirleyebilir veya önünde alarga kalabilirsiniz. Engin denizin çam ağaçlarıyla birleştiği bu koyda; farklı lezzetleri tadabileceğiniz restoranlar, şezlong kiralama imkanı ve egzersiz fırsatı sunan plaj voleybolu sahası bulunmaktadır. 

Dalaman’a sadece 16 km uzaklıkta olan koyun sahil şeridinden ticari taksilerle Dalaman’a geçerek minik bir maceraya atılabilir veya koyda kalıp güneşin ve denizin tadını çıkarabilirsiniz.

2. Gün: Sarsala – Ağa Limanı

Kurdoğlu Burnu’ndan önce teknelerin bekleme yaptığı bir atlama limanı özelliği de taşıyan Ağa Limanı, Bizans ve Roma medeniyetlerinden kalma tarihi kalıntılarıyla doğal güzelliklerine eşsiz bir atmosfer katmaktadır. Ağa Limanı’nda demirlemeye karar verirseniz en güvenli yer büyük koyun yanındaki kumluk alandır. Her ne kadar limanın doğu bölümü oldukça derin olsa da demirinizin sıkışabileceği kayalıklar bulunduğundan dikkatli olmalısınız. Tepeden gelen rüzgarlar dolayısıyla plajın önüne demirlemek daha avantajlı olacaktır. 

Ağa Limanı genellikle kalabalık bir koy olduğundan teknenizi sizden sonra gelebilecek tekneleri de göz önünde bulundurarak konumlandırmanızı ve uzun kaloma bırakmanızı öneriyoruz.

3. Gün: Ağa Limanı – Sarıgerme ( Baba Ada ) – Aşı Koyu

Sarıgerme, Kara Burun’un 1 mil doğusunda bulunan ve bir de deniz feneri bulunan küçük bir adadır. Adanın batı kısmında makilik bir alanda bir kale kalıntısı ve zeytin ağaçları bulunurken; güney tarafında bulunan bir mağara, adayı uçtan uca delmektedir. Bu bölgedeki diğer koylar gibi Sarıgerme’de de zemin kumdur ve kuzey bölümünde bulunan küçük koy, 6 - 8 metrede demirleme yapmaya uygundur. Bu koy adanın en korunaklı yeridir; ancak rüzgar alır. Adanın önünde demirleme yapmanızı tavsiye etmiyoruz; çünkü burası genellikle rüzgarlıdır ve güvenli bir şekilde demirlemeye uygun değildir. Geceleri oldukça kalabalık olan koyda zeytin ağaçlarının gölgesinde manzaranın tadını çıkarabilir; denizin berrak ve serin sularında ferahlayabilir ve güneşin rahatlatıcı sıcaklığını hissedebilirsiniz.

4. Gün: Aşı Koyu – Dalyan – Ekincik

Çam ağaçlarıyla kaplı yüksek dağların arasında, 900 metrelik harita kumsalın ortasında ve Köyceğiz Limanı’nın kuzeyinde yer alan Ekincik Limanı’nda demirleme ve barınma yerleri mevcuttur. 

Ekincik’e girmeyi planlıyorsanız rotanıza ufak bir Dalyan macerası da eklemenizi tavsiye ederiz. Burada Dalyan’ı gezen piyade turlarına katılabilir, dünyanın en özel köşelerinden Dalyan’ı 3,5 saat süren bu tur sayesinde keşfedebilirsiniz. Tura katılmak isterseniz piyade tekneleriyle VHF kanalı 06-16 kanalı üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Pek çok teknenin sahilin önüne demirleyerek kaldığı Ekincik Limanı’nın içinde hemen her noktada demirlemek mümkündür. Ancak en güvenli barınma yeri kıyıda iskele cephesinin kuzeyine denk gelen korunaklı alandır. Burası rüzgarlardan korunduğu gibi aynı zamanda erişte kumu karıştırılmış bir zemine sahiptir ve 5 - 10 metrede demirlemenize olanak sağlamaktadır.

5.Gün: Ekincik - Dalyan

Dalyan ve Marmaris arasında gizli kalmış olan bu koyda katılacağınız nehir turuyla sazlıkların arasından dünyanın en büyüleyici manzaralarından birine şahit olacaksınız. Kanal boyunca eşsiz güzellikleri görebileceğiniz ve bir cennet köşesini andıran doğal nitelikleriyle, unutulmaz bir maceraya ortak olabilirsiniz.

6.Gün: Ekincik Nehir Turu – Yassıcalar

Gündüzleri ayrı geceleri ayrı güzel olan Yassıca Adalar; bölgede bulunan irili ufaklı, derin ve sığ su seçenekleri sunan ada ve adımların genel adıdır. Burada pek çok barınma seçeneği mevcutken, her ada ve adacağın verdiği farklı imkanlardan ve eşsiz güzelliklerinden faydalanabilirsiniz.

7.Gün : Yassıcalar - Göcek Check Out

Minik maceralarla dolu bu muhteşem tatilinizin sonunda, başlangıç noktanız olan Göcek’e ulaşacaksınız. Böylece harika doğasıyla sizleri tekrar misafir etmekten mutluluk duyan Göcek’te, tatilin getirdiği tatlı yorgunluğu atabilir; şehir hayatına dönmeden önce son bir kez denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Biz de sizi D-Marin Göcek lokasyonumuzda heyecanla bekliyor olacağız.

Yeni rotalarda görüşmek üzere.

Asmira Marine olarak, hayal ettiğiniz mükemmel tekne tatilini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kiralayacağınız teknenin yanı sıra satın alabileceğiniz yiyecek-içecek paketleri ve kiralayabileceğiniz ekipman gibi ekstra hizmetlerle sizlere, eksiksiz ve rahat bir tatil deneyimi yaşatıyoruz.

Tekne kiralamak hiç bu kadar konforlu olmamıştı! Dilediğiniz tarih aralığını kolayca sorabilir, istediğiniz tekneyi seçebilirsiniz. Tekne seçiminizin ardından sizlere 7/24 hizmet veren müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek ekipman ve yiyecek-içecek paketinizi belirleyebilirsiniz. Siz muhteşem bir tatile hazırlanırken, biz de alanında uzman ekibimizle seçimleriniz doğrultusunda teknenizi hazırlıyor olacağız.

Charter Hizmetlerimiz

Asmira Marine, ülkemizin eşsiz koylarını daha fazla kişiye tanıtarak deniz turizminin geliştirilmesi sorumluluğunun bilinciyle; müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini filosunda sahip olduğu farklı boyut ve donanımlardaki teknelerle karşılamaktadır. 

REZERVASYON