Rota 10

Göcek - Kalkan - Göcek

Yaz aylarının popüler tatil beldelerinden Göcek, özellikle Mayıs ve Kasım aylarında gerçekleştirilen yelken yarışlarıyla cazibesini artırıyor. Ölüdeniz, Sarıgerme ve Dalyan gibi beldelere de oldukça yakın olan Göcek’ten buralara rahatça geçebilir; tatilinizi zenginleştirebilirsiniz. Buradan günübirlik tekne turlarıyla farklı köşeleri keşfedebilir, tekneniz için güvenli bir liman sağlayan Göcek, tatilinize unutulmaz bir başlangıç yapabilirsiniz.

Rota 10
Detaylı görünüm için haritaya tıklayınız.
Rota 10

1.Gün Check In: Göcek – Ölüdeniz - Gemiler

Ölüdeniz; rüzgara açık olan, doğanın sunduğu tüm güzellikleri sunan ve 1.8 kilometre uzunluğundaki kumsalıyla dünyanın eşsiz köşelerinden biridir. Rüzgara açık olması nedeniyle demirleyerek barınmaya uygun olmasa da bu özelliği sayesinde yamaç paraşütü ile özdeşleşmiştir. Gün doğumuyla başlayan yamaç paraşütü uçuşları, gün batımına kadar devam etmektedir.

Fethiye Gemiler Adası gündüzleri oldukça kalabalık olmasına rağmen, teknenizi demirleyerek gecelemenize imkan sağlayarak Kalevazi Koyu’nun eşsiz manzarasının keyfini çıkarmanızı mümkün kılmaktadır. Ayrıca Likya ve Bizans medeniyetlerine ait tarihi kalıntıları da keşfedebileceğiniz adada; doğanın, huzurun ve sükunetin tadına varabilirsiniz.

2. Gün: Gemiler – Kaş

Likya medeniyetinden kalan Antipellos Antik Kenti’nin kaya mezarları, amfi tiyatrosu ve lahitleriyle tarihte bir yolculuğa çıkmanızı sağlayan Kaş; aynı zamanda her türlü ikmal için imkan sağlamaktadır. 

Kaş’ta birçok mağaza, hastane, sağlık ocakları, eczaneler, kargo ve banka şubeleri, ATM’ler ve meyve - sebze halleriyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir beldedir. Burada Kaş Belediyesi tarafından işletilen, 80 yatın demirlediği ve 20 misafir teknesinin kabul edildiği bir liman bulunmaktadır. Bu liman 5 - 8 metre derinliğe sahiptir ve bazı bağlama yerleri tonozludur. Kaş’ta hem tarihi güzelliklerin hem doğanı sunduğu müthiş manzaraların ve beldede bulunan modern dünyanın tüm imkanlarının tadını çıkarabilirsiniz.

3.Gün: Kaş – Kekova

Küçük ve kayalık bir ada olan Kekova Adası, berrak sularının altında zengin bir tarih barındırmaktadır. Batık Şehir olarak da anılan Kekova’dan tekne ile geçerken bir kısmı su altında bir kısmı su üstünde kalan yapıları görebilirsiniz. Doğal güzellikleri, muhteşem tarihi zenginliği ve sükunetiyle Kekova Adası, rotanızın en unutulmaz duraklarından biri olacak.

4.Gün: Kekova – Kalkan

Antalya’nın batısında, Kaş ilçesinde bulunan Kalkan mahallesi; zengin tarihi kalıntılarıyla size büyüleyici bir deneyim vadediyor. 3000 yıl önce Likya Uygarlığı’na ev sahipliği yapmış olan ve çok sayıda şehrin kurulduğu Antalya ve Fethiye arasındaki bölgede yer almaktadır. Doğal güzelliklerin arka plan oluşturduğu bu eşsiz lokasyonda unutulmaz anılar biriktireceksiniz.

5.Gün: Kalkan – Turunç Pınarı

Şahin Burnu’ndan sahile uzanan kıyıda, 20 - 25 metre kadar açıkta büyük teknelerin demirleyebildiği Turunç Pınarı Koyu’nda; gün ışığında rahatlıkla görebildiğiniz, küçük bir alana yayılmış kayalıklar bulunmaktadır. Batı tarafı rüzgarları engellediği için batıdan esen meltemin etkili olmadığı bu koyda, rahatlıkla demirleme yapabilirsiniz. 

Koyun karşı tarafında ise kıçtan kara demirleme yapmanız mümkündür. Eğer burada konaklama yapmayı düşünüyorsanız, koyun alabileceği rüzgar ve esintileri göz önünde bulundurarak teknenizi sahile yakın bir konumda demirlemenizi öneriyoruz. Koyun sonuna doğru gittiğinizde bahçeler arasında çok güzel bir tesis ve plaj bulunmaktadır. Sıcak yaz günlerinde ağaların gölgesinde dinlenebilir, denizin ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz.

6.Gün: Turunç Pınarı – Sarsala

10-12 metrede demirleyebileceğiniz ya da açıkta kalabileceğiniz Sarsala Koyu’nda; çam ağaçlarıyla kaplı yamaçların yarattığı muhteşem manzaraların keyfini çıkarabilirsiniz. Denizin kokusunun çam ağaçlarının kokusuna karıştığı, uzun kumsalıyla berrak denizde serinleyebileceğiniz Sarsala Koyu, Dalaman’a yalnızca 16 km uzaklıktadır. Ticari taksilerle Dalaman’a rahatlıkla ulaşabilir, şezlonglar, restoranlar ve plaj voleybolu sahasıyla tatilinize renk katabilirsiniz.

7.Gün: Sarsala Göcek Check Out

Eşsiz manzaraları deneyimlediğiniz, tarihte yolculuk ettiğiniz ve sevdiklerinizle yıllarca unutamayacağınız anılar yarattığınız seyahatinizin sonunda D-Marin Göcek lokasyonumuzda sizleri karşılıyor olacağız.

Yeni rotalarda görüşmek üzere.

Asmira Marine olarak, hayal ettiğiniz mükemmel tekne tatilini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kiralayacağınız teknenin yanı sıra satın alabileceğiniz yiyecek-içecek paketleri ve kiralayabileceğiniz ekipman gibi ekstra hizmetlerle sizlere, eksiksiz ve rahat bir tatil deneyimi yaşatıyoruz.

Tekne kiralamak hiç bu kadar konforlu olmamıştı! Dilediğiniz tarih aralığını kolayca sorabilir, istediğiniz tekneyi seçebilirsiniz. Tekne seçiminizin ardından sizlere 7/24 hizmet veren müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek ekipman ve yiyecek-içecek paketinizi belirleyebilirsiniz. Siz muhteşem bir tatile hazırlanırken, biz de alanında uzman ekibimizle seçimleriniz doğrultusunda teknenizi hazırlıyor olacağız.

Charter Hizmetlerimiz

Asmira Marine, ülkemizin eşsiz koylarını daha fazla kişiye tanıtarak deniz turizminin geliştirilmesi sorumluluğunun bilinciyle; müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini filosunda sahip olduğu farklı boyut ve donanımlardaki teknelerle karşılamaktadır. 

REZERVASYON